CHRIS IDEMA Architect

Sightlines
Board of directors

2012


Created is an office space for the organizers and officials of the TU/e complex, what is important in this project are the sightlines which the open planning of the complex offers. The visible and non-visible sightlines towards important buildings on the TU/e complex are used to generate a plan which provides optimal views for its users. Although this plan might look inefficient, I can assure you that through planning, it is not. A central hallway with open views towards the sky generates a light dome within the building providing for a warm heart.

The Netherlands, Eindhoven, TU/e terrain

Type:
University assingment

Project Team:

Chris Idema
Client: Technical university Eindhoven

Area: unknown 300m²
sightlines
location orientated